Kako naplacujete fotografisanje vencanja i sta ulazi u cenu?

Nudimo vam veoma fleksibilan cenovnik prilagodjen za vase vencanje. Fotografisemo celodnevno vencanje sa prodajom fotografija vasim gostima, celodnevno fotografisanje bez prodaje fotografija vasim gostima, samo fotografisanje na odabranim lokacijama ili fotografisanje ceremonije i lokacije itd. Pred Vama su razlicite mogucnosti i treba samo da odlucite sta je najbolje za Vas. Kontaktirajte nas i recite nam kakvo je Vase vencanje i dobicete preciznu cenu.
U cenu ulazi i obrada svih vasih fotografija koje dobijete.

Koliko fotografa je angazovano na nasem vencanju?

Najcesce dva fotografa. Ukolko je vencanje manjeg obima jedan fotograf i jedan asistent. Dva fotografa su uvek najbolji izbor i nasa najcesca praksa.

Sta se sve fotografise na nasem vencanju, da li treba i oko toga da se dogovaramo?

Mi smo vrlo temeljni sto se tice fotografisanja i pokrivenosti snimanja. Fotografisemo sve Vase bitne detalje vencanicu, cipele, cvece, dekoraciju itd. Oko fotografisanja na nekim lepim lokacijama uglavnom se dogovaramo unapred gde ce to biti i sta Vi vise volite i zelite i od toga koliko vremena imate za to. Ako je lose vreme uvek se rade pripreme i za takve uslove. Ako se fotografisanje na lokacijama ne moze obaviti dana kad je vencanje zbog losih vremenskih uslova ili u nedostatku vremena za to, onda to mozemo da bude neki drugi dan pre ili posle vencanja.

Koliko fotografija dobijamo i kada najranje mozemo da ocekujemo isporuku?

Ukupan broj fotografija koji dobijate kada je u pitanju celodnevno angazovanje sa crkvenom ceremonijom i fotografisanjem na lokacijama varira između 600- 900 kom. Sve fotografije koje dobijate su prethodno obrađene i u visokoj rezoluciji.
Fotografije isporucujemo u roku od 15 do 30 dana ali moze da se desi da to nekad bude i ranije.

Kakav je vas stil?

Nas stil se moze nazvati “artisticko- dokumentarnim”. Uvek maksimalno  koristimo prirodno svetlo ali koristimo i razne tehnike dodatnog osvetljenja. Svakom vencanju pristupamo kao unikatnom i neponovljivom dogadjaju. Uvek smo spremni za nove izazove, nove uglove fotografisanja, trazimo interesantne pozadine i svetlo. Trudimo se da od vasih fotografijama napravimo malo umetnicko delo.

Da li putujete i na neke dalje relacije?

Radimo gde god nas pozovu i uvek se radujemo fotografisanju na nekim novim mestima.

Kako mozemo da vas rezervisemo i koliko unapred ?

Mozete da nas kontaktirate preko nase kontakt strane na ovom sajtu ili telefonom.
Razervacija se uglavnom obavlja uplatom avansa. Nasa preporuka je da se rezervacija fotografisanja vencanja obavi sto ranije, pogotovo za maj, jun i septembar kad je inace velika guzva.