zajednoOsnivaci i vlasnici WS photography su Milan Lazic i Ana Rapajic. WS photography je nastao 2009. godine kao Weddingserbia photography, i od tada stalno raste. Milan se bavi fotografijom preko dvadeset godina, direktor je i fotograf u WS photography, dok je Ana zaduzena za editing i dizajn.

WS photography ima jos nekoliko fotografa u timu. Tamara Gavrilovic, fotograf, koja je stalno angazovana kao samostalni fotograf i mlada snaga naseg tima. Fotografi koji povremeno rade za WS photography su Nenad Ivic i Marija Popovic kao pomocni fotografi.

Nas stil je prepoznatljiv i moze se nazvati “artisticko-dokumentarnim”. Maksimalno koristimo prirodno svetlo, ali upotrebljavamo razne eksperimentalne tehnike dodatnog osvetljenja. Svakom vencanju pristupamo kao unikatnom i neponovljivom dogadjaju, i uvek smo spremni da izadjemo u susret svim vasim zeljama.

Angazovanjem WS photography tima fotografisanje nije samo jedna od obaveza, vec i zabavniji deo vaseg vencanja. U skladu sa tim prenosimo vam puno nase pozitivne energije. Cilj je da zabelezimo svaki bitan trenutak, atmosferu i vase emocije, koji će biti sacuvani na fotografijama kakve ste uvek zeleli. Pored kvaliteta fotografija, za nas je od velike vaznosti i odnos sa nasim klijentima, od kojih smo sa mnogima postali bliski prijatelji.

Bilo da je vase vencanje sa 500 zvanica, ili malo intimno vencanje, angazovanjem WS photography tima oseticete lepotu i vrednost fotografija sa vaseg najznacajnijeg dogadjaja.
Ako zelite da pogledate kako radimo kliknite ovde.

Fotografisemo vencanja i ostale dogadjaje na teritoriji Srbije, ali rado putujemo ako je u pitanju vencanje na nekoj drugoj destinaciji bilo gde na planeti!

Srdacno,
WS photography tim!

 

Milan Lazic
  • Milan Lazic

  • Fotograf
Tamara Gavrilovic
  • Tamara Gavrilovic

  • Fotograf
Ana Rapajic
  • Ana Rapajic

  • Editing